Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte pasta recept
Witte pasta recept

Witte pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in stukjes. Snipper de champignons, nadat je deze schoongemaakt hebt. Kook intussen de tagliatella. Bak in een hapjespan de kip bruin samen met de spekjes. Voeg dan de champignons toe en bak deze even mee. Maak ondertussen de roomsaus klaar en voeg de slagroom hieraan toe en laat dit aan de kook komen. Voeg de roomsaus, spekjes en champignons toe aan de kip en laat dit even sudderen. Doe de tagliatella op de borden en verdeel de kip etc. over de borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven