Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vogelnestjes met fettuccine recept
Vogelnestjes met fettuccine recept

Vogelnestjes met fettuccine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in en droge koekenpan. Snijd de artisjokbodems in blokjes en verwarm deze zachtjes in een beetje vocht uit het blik. Klop een sausje van de room, créme fraïche, sinaasappelsap, pesto en een snufje zout en peper. Verwarm dit sausje op een laag pitje. Kook de eieren en pel ze. Kook de fettuccine 1 minuut en laat deze goed uitlekken. Schik de pasta als een nestje op 4 voorverwarmde borden. Verdeel er de artisjokbodem-blokjes over en leg midden op ieder nestje een ei. Schep het sausje over het ei en strooi de pijnboompitten en basilicum over de nestrand.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vogelnestjes met fettuccine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven