Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlinderpasta met zalm en spinazie recept
Vlinderpasta met zalm en spinazie recept

Vlinderpasta met zalm en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlinderpasta koken met zout. Spinazie in een pan langzaam laten bakken in een beetje olijfolie. Zodra de spinazie is geslonken de stukjes zalm meebakken, eventueel wat extra olie toevoegen. Zout en peper toevoegen. Vlinderpasta afgieten en bij de zalm en spinazie doen en gelijk een flinke scheut finesse erbij. Goed door elkaar roeren en zo nodig nog wat finesse toevoegen. Opscheppen en bieslook er overheen doen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vlinderpasta met zalm en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven