Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vispasta met zalm en garnalen recept
Vispasta met zalm en garnalen recept

Vispasta met zalm en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui en snijd de champignons en de knoflook klein. Verhit wat olie in een pan. Fruit de ui en de champignons in de pan. Voeg hier de knoflook aan toe. Laat dit enkele minuten staan. Kook vervolgens de pasta volgens kookvoorschriften op het pak. Ontdoe de zalm uit het blik van graat en vel. Prak dit met een vork. Voeg de zalm en de garnalen toe aan de pan met ui en champignons. Voeg nu de kookfinesse toe. Voeg naar smaak peper, zout en Italiaanse kruiden toe. Serveer op een bord de pasta en voeg hier vervolgens de saus bij. Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Bovenstaand recept is een "gezondere" variant van een een recept waarbij roomkaas toegevoegd wordt aan de saus in plaats van kookfinesse. Dit geeft een vollere smaak aan de pasta. Er kunnen ook andere vissoorten gebruikt worden. Te denken aan tonijn of een witvis i.p.v. bovengenoemde.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vispasta met zalm en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven