Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vislasagne recept
Vislasagne recept

Vislasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Verwarm de oven voor op 200 C.
2. Bechamelsaus: 75 g boter smelten, voeg de bloem toe en laat al roerend 5 min. garen. Voeg de bouillon geleidelijk toe als de bloem begint te kleuren. Breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. koken. Roer regelmatig. Voeg de fijngehakte dille toe en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
2. Snijd de prei in halve ringen. Verhit de rest van de boter en bak de prei 3 min. op laag vuur. Meng de mascarpone erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe.

3. Schenk een dunne laag bechamelsaus in de ovenschaal en bedek met lasagnebladen en een derde van het preimengsel. Bedek met lasagnebladen, kabeljauwfilet en wat bechamelsaus. Bedek met lasagnebladen, preimengsel, de zalm en nog wat bechamelsaus. Bedek met lasagnebladen, de rest van het preimengsel, de garnalen en de rest van de bechamelsaus.

Bak 37.5 min. in de oven.

Allergenen Informatie

Voor dit vislasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven