Vierkazenravioli met knoflooksalieboter

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met ruim water voor de pasta aan de kook.
    Doe de pasta in de pan en kook volgens de gebruiksaanwijzing onder af en toe roeren in ongeveer 4 minuten gaar.
    Verwarm ondertussen de boter in een klein pannetje.
  2. Voeg als het gesmolten is de en toe.
    Giet de pasta af.
  3. Voeg de gesmolten kruidenboter en eraan toe, scheur de basilicumblaadjes erboven in stukjes en schep voorzichtig om met een houten spatel.
    Doe de pasta in een diep bord.
  4. Strooi de geraspte kaas erover en garneer met nog drie kleine blaadjes .
    Was de en snijd in schijfjes.
  5. Leg deze bij de pasta.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en oude kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
61 kcal
3%61 kcal
Vetten
5 g.
8%5 g.
Waarvan verzadigd
3 g.
16%3 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
6%1 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
12%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%1 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%2 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vierkazenravioli met knoflooksalieboter