Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse pasta met broccoli en ansjovis recept
Verse pasta met broccoli en ansjovis recept

Verse pasta met broccoli en ansjovis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit gerecht is alleen lekker als je de pasta zelf maakt, anders is het een beetje karig. Sla de eieren los. Meng hier met een vork zoveel bloem door dat het geheel een bal begint te worden. Kneed het verder met de hand totdat het deeg droog (zo droog mogelijk) is. Laat het deeg vervolgens minstens een half uur op een koude plek staan. Dek de bak goed af of doe er een natte theedoek omheen. Rol de pasta uit (of met pastamachine) tot een zeer dunne lap. Je zult misschien een paar keer bloem moeten toevoegen, omdat de pasta nog te nat is. Snijd er hierna tagliatelle van. Kook de broccoliroosjes gaar. Bak ondertussen de ansjovisjes totdat ze 'oplossen'. Kook de pasta in enkele minuten gaar. Hussel de uitgelekte pasta door de ansjovis en de broccoliroosjes. Voilá.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit verse pasta met broccoli en ansjovis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven