Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische pastasaus recept
Vegetarische pastasaus recept

Vegetarische pastasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de gesneden knoflook en ui in de hete olijfolie. Snijd de gedroogde (uit potje en anders de gewelde )tomaten en bak ze licht mee. Snijd de tomaat in blokjes en doe het bij de rest in de pan. Kruiden met rozemarijn, thijm, oregano, peper en zout. Als de tomaat zacht wordt, de inhoud van het blikje gepelde tomaat erbij doen (de tomaten uit blik een beetje in stukjes snijden). Klein scheutje balsamico azijn erbij Doe nu de uitgelekte kidney bonen erbij en laat het geheel 10 pruttelen op laag vuur. Kook de pasta. Opdienen met een stukje verse geitenkaas en een klein beetje grozette flakes bovenop de hete pasta saus (op je bord).

Serveersuggesties

Ook lekker met gebakken champignons erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische pastasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven