Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vaticaan spaghetti recept
Vaticaan spaghetti recept

Vaticaan spaghetti


Ingrediënten


Bereidingswijze


De pijnboompitjes even roosteren.
Olijfolie in de wok met de pijnboompitjes doen.
Tomaatjes halveren.
Olijven halveren.
Basilicum fijnsnijden.
Spaghetti gaar koken.
Spaghetti bij de tonijn en pijnboompitjes in de wok doen.
Gehalveerde tomaatjes en olijven toevoegen.
Italiaanse kruiden erover, zout en peper toevoegen.
Flink met extra vierge olijfolie overgieten en doorwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vaticaan spaghetti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven