Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensragout met champignons en tagliatelle recept
Varkensragout met champignons en tagliatelle recept

Varkensragout met champignons en tagliatelle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien.
Maak de champignons schoon en halveer ze.
Dep het vlees droog en snijd het in blokjes.
Verhit de olie in een braadpan. Bak er het vlees op hoog vuur rondom in.
Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Neem uit de pan. Bak de champignons al omscheppend in het hete bakvet. Voeg de ui en het laurierblaadje toe en bak kort mee.
Voeg het vlees toe aan de champignons. Bestrooi met de bloem en bak kort mee.
Blus af met 750 ml bouillon. breng aan de kook en kook afgedekt 20 minuten op laag vuur.
Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking in water met zout.
Maak de peultjes schoon, voeg ze toe aan de ragout en gaar ca. 5 minuten mee.
Voeg de slagroom en het citroensap toe aan de ragout. Breng op smaak met zout en peper en dien alles samen op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensragout met champignons en tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven