Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensoester met tagliatelle en champignons recept
Varkensoester met tagliatelle en champignons recept

Varkensoester met tagliatelle en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en giet het af. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons 5 minuten op hoog vuur. Verhit olijfolie in een andere koekenpan en bak de varkensoesters volgens de aanwijzing op de verpakking bruin en gaar. Pers de citroen uit. Maak een dressing van olijfolie met citroensap, en basilicum en pers de knoflook er boven uit. Verwjder de worteltjes van de veldsla. Meng de tagliatelle met de champignons en veldsla. Verdeel het mengsel over 4 borden. Leg de varkensoester op de pasta en besprenkel het gerecht met de dressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensoester met tagliatelle en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven