Turkse Stoofschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. in kleine stukjes snijden.
  2. In water met laten staan tot aan de bereiding.
  3. snipperen.
  4. ontvellen en in blokjes snijden.
  5. De rijst:
  6. De bakken in , erbij.
  7. Even lekker aanbakken.
  8. toevoegen.
  9. Water erbij (de moet onder staan) dan laten koken en afdekken met alu-folie.
  10. Deksel erop en laten staan totdat de gaar is.
  11. De stoofschotel:
  12. Vlees met water opzetten.
  13. Laten koken totdat het water verdampt is.
  14. Klein beetje toevoegen.
  15. Vlees bakken totdat bruin wordt.
  16. Hierna toevoegen veel.
  17. mee laten braden.
  18. erbij.
  19. toevoegen.
  20. Salsa kruiden erdoor.
  21. Als de bonen gaan verkleuren de erbij.
  22. Iets afblussen met water en laten sudderen totdat het vlees gaar is. (de pan kan ook de oven in 180 gram).
  23. Op smaak brengen met .
  24. Opdienen:
  25. Doe de in een kom en druk het aan.
  26. Keer de kom om op een bord.
  27. Drapeer het vlees met de groenten rondom de .
  28. Serveer er een stukje Turks brood bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Turkse Stoofschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Volgens mij het moet in plaats van spaghetti vermicelli zijn.
Ina 18 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
284 kcal
14%1136 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Turkse Stoofschotel