Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortellini met kaas-basilicumsaus en spekjes recept
Tortellini met kaas-basilicumsaus en spekjes recept

Tortellini met kaas-basilicumsaus en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tortellini in ruim kokend water met wat zout in ca. 15 minuten gaar. Bak in een braadpan de spekblokjeszachtjes krokant en bruin. Bak de prei ca. 3 minuten mee. Bereid de Maggi kaas-basilicumsaus met de boter volgens de aanwijzingen. Giet de tortellini af. Schep de tortellini met de saus en tomaatjes door het preimengsel en warm alles nog even door. Serveer met een groene salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tortellini met kaas-basilicumsaus en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven