Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortellini kaas met rode peper, knoflook, spek en ui recept
Tortellini kaas met rode peper, knoflook, spek en ui recept

Tortellini kaas met rode peper, knoflook, spek en ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op hetpak, maar min 2 minuten. Bak de spekjes bruin en zet vuur laag. Bak in het vocht de ui met knoflook en rode peper (met of zonder zaad) en champignons. Voeg dan de room toe en vervolgens de pasta (voorzichtig roeren). Laat het geheel 5 a 10 minuten door trekken. Voeg fijn gesneden peterselie toe. Meteen serveren.

Serveersuggesties

De saus mag niet te droog worden want de pasta blijft deze op zuigen. Als je de room te vet vindt, of je hebt niet genoeg dan is melk een prima alternatief. Ook lekker met parmazaanse kaas door de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tortellini kaas met rode peper, knoflook, spek en ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tortellini kaas met rode peper, knoflook, spek en ui heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Geweldig recept heerlijk, dankje wel.
    Erica gaf dit recept op 22 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven