Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toni's Pasta Rood recept
Toni's Pasta Rood recept

Toni's Pasta Rood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd tomaten in blokjes, zongedroogde tomaten in reepjes en de basilicum fijn. Doe dit samen met de twee geperste tenen knoflook, de olie uit het potje zongedroogde tomaten, in een grote bak (die je op tafel kan zetten als je het uitserveerd). Bak zonder boter of olie de pijnboompitten licht bruin. Bak de spekjes redelijk uit en kook de pasta zo gaar als je zelf lekker vind. Giet pasta af, voeg alles samen en roer het geheel door elkaar heen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit toni's pasta rood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven