Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenkaas saus recept
Tomatenkaas saus recept

Tomatenkaas saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Indien voor direct eten pasta bereiden volgens voorschrift verpakking 1 middelgrote ui fruiten in lichte olijfolie. Echt lekker (rustig) goudbruin laten worden. 1 blik tomatenblokjes van AH (400 gram) erbij en even laten pruttelen. 100 gram Roquefort erbij en een flinke teen knoflook, geperst. Laten smelten en niet te lang meer laten pruttelen. Vers gemalen zwarte peper toevoegen. Door de pasta roeren samen met 4 flinke handen gemalen extra belegen Goudse kaas (goede kwaliteit, zelf raspen of malen).

Serveersuggesties

Vriest prima in.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatenkaas saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven