Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met kaas recept
Tagliatelle met kaas recept

Tagliatelle met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haloumie in blokjes snijden en aan beide zijde bruin bakken. Groenten snijden en roerbakken. Kruidenzaden malen. Tagliatelle koken. Alle groenten kruiden en specerijen door elkaar mengen door de tagliatelli, als laatste de haloumi erdoor. Haloumi is een smakelijke zoute kaas van schapenmelk of een combinatie van schaap, koe en geitenmelk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven