Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette recept
Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette recept

Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de courgette in blokjes van 1 cm. Snijd de zalmfilet in blokjes van 1 cm. Verhit een scheut olie in een (braad)pan en bak de courgettebblokjes gedurende ca. 2 minuten. Voeg de zalmblokjes toe en bak ze 1 minuut mee. Blus af met 100 milliliter kookvocht uit de pan met pasta. Voeg de roomkaas aan het courgettemengsel toe. Laat de roomkaas al roerend smeltten. Meng de bieslook door het courgettemengsel. Giet de pasta af. Meng de pasta met het courgettemengsel. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Serveersuggesties

Lekker met een tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met zalm, roomkaas en courgette heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Het is wel heel erg lekker, maar dat kookvocht is echt nergens voor nodig, omdat de courgette al veel vocht afgeeft.
    Bertha gaf dit recept op 2 september 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven