Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met zalm en pesto recept
Tagliatelle met zalm en pesto recept

Tagliatelle met zalm en pesto


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Maak het water aan de kook voor de tagliatelle. Snijd de prei, knoflook, trostomaten en de champignons.
Wok de prei en knoflook in olijfolie. Bak de champignons in een aparte pan. Deze op het einde pas toevoegen.
Als het water kookt, mag de tagliatelle in de pan.
Als de prei beetgaar is, mag de pesto in de pan samen met de koksroom. Meng dit goed door elkaar. Voeg dan de kortgesneden trostomaten toe. Laat dit even kort pruttelen.
Snijd ondertussen de gerookte zalm in snippers en voeg deze toe bij de saus en de gebakken champignons. Giet de tagliatelle af en verdeel dit over de borden. Laat iedereen zelf de saus toevoegen.
Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met zalm en pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tagliatelle met zalm en pesto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Top recept. Goed idee! Ik heb het gerecht wel geserveerd met gebakken zalmhaasjes. De saus extra afgekruid met oregano, rozemarijn en pili -pili en ook 1 prei meer gebruikt. Smullen verzekerd en... Lees reactie
    Marina gaf dit recept op 4 september 2015 5 uit 5 sterren
  • Dit recept was super heerlijk. Maar 8 rosetjes tagliatelle was zelfs voor ons drietjes te weinig. Wij hebben er 16 van gemaakt.
    India gaf dit recept op 8 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven