Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met tomatensaus en groene olijven recept
Tagliatelle met tomatensaus en groene olijven recept

Tagliatelle met tomatensaus en groene olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de courgette in blokjes. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking bijna gaar. Verwarm in een pan de pastasaus en voeg de courgetteblokjes al roerend toe. Warm de saus op laag vuur 10 minuten door. Voeg de olijven toe en warm het geheel nog even door. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met tomatensaus en groene olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven