Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met spinazie, rucola en gorgonzola recept
Tagliatelle met spinazie, rucola en gorgonzola recept

Tagliatelle met spinazie, rucola en gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta in ruim water met een bouillonblokje beetgaar. Fruit intussen in de olijfolie de fijngesneden sjalotjes en de geperste knoflook. Niet bruin laten worden! Bak de in plakjes gesneden champignons mee. Breng op smaak met zout en peper uit de molen. Roer de crème fraîche door het groente mengsel. Brokkel de gorgonzola door de saus. Leg de spinazie en rucula op de saus en laat met gesloten deksel in een paar minuten slinken. Giet de pasta af een voeg toe aan de saus. Roer alles losjes door elkaar. Proef of er genoeg zout en peper in zit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met spinazie, rucola en gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven