Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met roomspinazie recept
Tagliatelle met roomspinazie recept

Tagliatelle met roomspinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui en de knoflook klein. Doe de boter in een pan en bak hierin kort de ui en knoflook tot ze zacht maar niet bruin zijn. Voeg de spinazie toe, smoor het 2 tot 3 minuten. Breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Giet de slagroom erbij en laat alles onder voortdurend roeren op middelhoog vuur pruttelen totdat de saus ingedikt is. Kook ondertussen de tagliatelle in een ruime pan al dente. Voeg de geraspte kaas toe aan de saus, roer goed door en voeg dan de citroensap toe. Verdeel de tagliatelle over 4 borden en daarna de saus. Bestrooi eventueel nog met geraspte kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met roomspinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven