Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus recept
Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus recept

Tagliatelle met paddenstoelenroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tagliatelle koken volgens de beschrijving van het pak. Meng de mix voor de Tagliatelle Roomsaus met 1 deciliter water en de melk en breng de saus al roerend aan de kook. Laat de saus onder af en toe roeren 5 minuten zachtjes koken. Bak ondertussen de paddenstoelen in wat boter gaar en lichtbruin. Voeg aan het eind van de kooktijd de room, de witte wijn en de paddenstoelen aan de saus toe. Pocheer ondertussen de met zout en peper bestrooide zalm in weinig water (net tegen de kook aan) gaar. Leg de moot zalm op een bord, schep er tagliatelle bij en schep over alletwee wat saus. Garneer met garnalen en bosuitjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met paddenstoelenroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven