Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met kip in pesto roomsaus recept
Tagliatelle met kip in pesto roomsaus recept

Tagliatelle met kip in pesto roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de kipfilet en de courgette in blokjes. Bak eerst de kipfilet gaar en doe dan de courgette erbij. Intussen zet je een pan water met het maggi bouillonblokje op en kook je de tagliatelle gaar volgens voorschrift. Giet de slagroom bij de kip, roer de afgegoten tagliatelle erdoor en voeg 2 toetjeslepels groene pesto eraan toe. Laat dit een paar minuutjes al roerend sudderen tot de slagroom iets inbindt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met kip in pesto roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven