Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met kip en spinazie recept
Tagliatelle met kip en spinazie recept

Tagliatelle met kip en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spinazie van tevoren ontdooien en uit laten lekken. De kip flink zouten of kruiden. De pijnboompitten roosteren en het water opzetten voor de pasta met een scheutje vloeibare boter. Als het water kookt pasta er in en zie bereiding van pak hoelang de pasta moet doorkoken. In een wok een scheutje olijfolie doen en de kip bakken. Dan de spinazie en dan de geroosterde pijnboompitten er doorheen bakken. Tot slot de uitgelekte pasta er door heen scheppen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met kip en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven