Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met ham en doperwten recept
Tagliatelle met ham en doperwten recept

Tagliatelle met ham en doperwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan en voeg de ui toe. Laat de ui niet bruin worden. Voeg de bouillon, doperwten, suiker, zout en peper toe. Laat het mengsel ongeveer 3 minuten koken. Kook de pasta volgens de verpakking met een beetje saus in het water. Voeg de ham toe aan de saus en strooi er een beetje parmezaanse kaas overheen. Laat de saus nog even op het vuur staan zodat hij goed warm wordt. Giet de pasta af en doe hem in een voorverwarmde schaal. Doe de saus eroverheen en strooi er nog wat parmezaanse kaas overheen.

Serveersuggesties

Maak er een salade van rucola, pijnboompitten, cherrytomaatjes, olijfolie, zout en peper bij en serveer evt. met ciabattabrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met ham en doperwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven