Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus recept
Tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus recept

Tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotten heel fijn, met de knoflook, halveer de champignons. Doe een scheut olijfolie in een sauspan en bak de sjalotten met de knoflook glazig. Bak de champignons mee tot ze kleuren. Voeg wat peper uit de molen toe. Blus af met de wijn, voeg het pakje room toe en twee kneepjes dille. Laat op temperatuur komen. Voeg nu de zalmsnippers toe, roer om tot op temperatuur en dien direct op. Het is de bedoeling dat de zalm van binnen wat rauw blijft. Timing is belangrijk. In het ideale geval is de pasta op hetzelfde moment klaar als de saus. Zout in de saus is niet nodig, de vis is zout genoeg. De saus is snel klaar, kwestie van minuten, dus begin er pas aan als de pasta bijna klaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven