Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met garnalen recept
Tagliatelle met garnalen recept

Tagliatelle met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In de wok 3 eetlepels olie verhitten. Garnalen met knoflookpasta ongeveer 3 min. op hoog vuur bakken. Tomaten en crème fraiche door de garnalen roeren. De saus door en door verwarmen. Breng heet dan op smaak met peper en zout. De rest van de olie en de rode wijn door de sla mengen. Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Schep de garnalensaus erover. Serveer er de salade bij. Variatietip: rode wijn vervangen door medium sherry. Rode wijn kan een huiswijn zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven