Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus recept
Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus recept

Tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


2 ketels opzetten 1 om de tagliatelle in te koken en 1 om de visbouillon in te maken. Daarna nemen we een pan en een beetje boter om de vis per soort licht bruin te bakken totdat deze bijna gaar is.De vis even wegleggen en ff laten rusten.Neem een pan met hoge rand of een kleine ketel.Smelt een blokje boter van +/- 75 gram (laat deze niet bruin worden) als de boter HELEMAAL gesmolten is voeg dan beetje bij beetje de bloem toe(goed roeren met garde anders brandt de bloem aan) totdat deze massa droog en rul is en deze loslaat van de bodem en zijkanten.Daarna voegen we langzaam de visbouillon toe totdat we een mooie egale massa hebben en de juiste saus dikte bereikt is.Nu voegen we de overige ingredienten naar smaak toe.Let wel op met de viskruiden,deze zijn erg zout dus hou het op drie vingers per keer.Is de saus goed op smaak voeg dan nog een beetje room toe. Snijd de paparika's in een fijne brunoise (blokjes) en doe de gele en de groene paprika door de saus samen met de vis,laat dit alles op een klein vuur warm worden +/- 80 graden. Ondertussen koken we de pasta gaar en nemen 4 grote borden. Als de pasta gaar is laten we deze uitlekken en leggen we op ieder bord een beetje pasta (hier mag men wat peper overheen doen),schep over de pasta alleen een beetje saus en garneer de vis langs de pasta.Garneer het geheel af met wat rode paprika,peterselie,en een schijfje limoen

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met een variateit van vis en een romige vissaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven