Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met asperges en ham recept
Tagliatelle met asperges en ham recept

Tagliatelle met asperges en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de tagliatelle volgens aanwijzing verpakking.
Giet de asperges af maar bewaar het vocht.
Snijd de asperges in stukjes.
Verhit de margarine in een wok of hapjespan en bak de hamreepjes ca 1 minuut. Voeg de roomkaas en 2 eetlepels aspergenat toe en roer tot een gladde saus ontstaat. Voeg naar smaak zout en peper naar smaak toe
Schep de aspergestukjes door de saus en verhit nog 1 minuut.
Giet de tagliatelle af en meng door de aspergesaus, bestrooi met de peterselie en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met asperges en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven