Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagiatelle met boursin recept
Tagiatelle met boursin recept

Tagiatelle met boursin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een pan water aan de kook en voeg vervolgens de tagiatelle toe. Laat deze koken zoals op het pak vermeld staat. Je bakt de ham of kipfilet in olijfolie tot het goed doorbakken is. Voeg de uien toe en bak deze nog even mee. Je mixt de mix voor tagiatelle roomsaus samen met het water en de melk door elkaar en voegt dit bij de uien en de ham of kipfilet. Als laatste voeg je de boursin cuisine toe. Naar smaak zout en peper toevoegen!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tagiatelle met boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven