Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surinaamse spaghetti recept
Surinaamse spaghetti recept

Surinaamse spaghetti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van tevoren: De kip marineren met wat ketjap, paprikapoeder en een kneepje citroen. Doe 10 gram boter en 1,5 lepel slaolie in de braadpan. Voeg 1 ui en wat stukjes paprika toe en bak die bruin. Doe daarna de tomatenpuree erbij in. Vervolgens doe je 1 likeurlepel knoflookpoeder, laos, paprikapoeder, zwarte peper en 2 takjes selderij erdoor. Ook voeg je 3 eetlepels ketjap erdoor. In dit alles laat je de kip ongeveer een half uur sudderen. Aan het eind wat water toevoegen (dit is dan de jus). Ondertussen: Spaghetti koken en vervolgens afspoelen met koud water. Daarna doe je 10 gram boter en 1,5 eetlepel slaolie in de braadpan samen met 1,5 pakje nasikruiden, 1 likeurlepel knoflookpoeder, 1 likeurlepel laos, 1 likeurlepel paprikapoeder, 1 likeurlepel zwarte peper, 2 takjes selderij en 3 eetlepels bruine ketjap. Dit hussel je allemaal en hierin laat je de spaghetti 10 minnten bakker.

Serveersuggesties

Om erbij te serveren: Komkommers en sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit surinaamse spaghetti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven