Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Supersnelle zeevruchtenspaghetti recept
Supersnelle zeevruchtenspaghetti recept

Supersnelle zeevruchtenspaghetti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de olie en bak hier de uien, champignons en de geperste knoflook in. Voeg de pot zoetzure saus toe en laat dit geheel warm worden. Doe er de zeevruchten bij. Ondertussen rol je de surimisticks tussen beide handen op en neer voordat je de papiertjes verwijderd. Hierdoor ontstaan allemaal sliertjes in de lengte. Roer die de laatste 2 minuten door de saus heen. Eventueel op smaak maken met zout en peper. Serveer de spaghetti met de saus er op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit supersnelle zeevruchtenspaghetti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven