Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spirelli a la tanga recept
Spirelli a la tanga recept

Spirelli a la tanga


Ingrediënten


Bereidingswijze


De groenten wassen en allemaal in dobbelsteentjes snijden. De groenten wat aanstoven met wat water erbij, niet teveel een 500 mililiter. Dan doe je er de gepelde tomaten bij, de tomatenpuree en de geperste knoflook. Het geheel wat laten sudderen. Ondertussen zet je het water op om de spirelli te laten koken. Wanneer het water kookt, voeg je er de spirelli aan toe en wat vetstof zodat de spirelli niet gaat kleven. Een 8-tal minuutjes laten koken totdat ze beetgaar is en dan afgieten. De saus mag niet te waterig zijn en ook niet te dik dus tussenin. Kruiden met peper en zout en spaghettikruiden naar smaak. En als alles klaar is alles samen mengen met de gemalen kaas en smullen maar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spirelli a la tanga recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven