Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spanoedels recept
Spanoedels recept

Spanoedels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je bakt het vlees en het gehakt. Als het vlees bijna gaar is, doe je de Japanse kruiden erbij. Je voegt de saus toe en laat dit zachtjes pruttelen. Dan breng je een pan met ruim water aan de kook. Je doet de noedels in de pan en zet het vuur op de laagste stand en je laat de noedels in 6 minuten garen. Dan haal je de noedels uit elkaar en giet het af. Tenslotte voeg je de saus met het vlees toe. Eet smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit spanoedels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven