Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghettitaart recept
Spaghettitaart recept

Spaghettitaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200C (heteluchtoven 180C). Vet de vorm dik in met boter en bestrooi met paneermeel. Breek de spaghetti eenmaal door en kook het beetgaar in water met zout. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Pel en snipper de sjalotjes. Maak de venkel schoon en snijd hem in kleine stukjes. Snijd de salami in blokjes. Was de kerstomaatjes en snijd ze in vieren. Stamp het venkelzaad fijn in een vijzel. Bak de blokjes salami in een droge koekenpan ca. 1 minuut. Voeg de sjalot, venkel en venkelzaad toe en bak ca. 3 minuten mee. Haal de pan van het vuur en meng de pijnboompitten en tomaatjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Kluts de eieren met de Parmezaanse kaas. Houd enkele eetlepels kaas achter. Meng het eimengsel met de groenten door de spaghetti. Schep het pastamengsel in de vorm. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas en bak in ca. 50 minuten goudbruin en gaar. Laat de spaghettitaart ca. 5 minuten afkoelen en stort hem op een schaal. Serveer met geroosterde tomatensaus en gemengde salade.

Allergenen Informatie

Voor dit spaghettitaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven