Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti van de Tuinderijen recept
Spaghetti van de Tuinderijen recept

Spaghetti van de Tuinderijen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti op de gebruikelijke manier beetgaar. Bak de blokjes spek in de boter tot ze lichtbruin zijn. Fruit de gesnipperde ui even mee en als deze glazig zijn ook het gehakt. Bak dit met een vork rul, (pers de knoflook erboven uit), doe de boeren soepgroenten erbij en smoor ze, onder af en toe omscheppen, 5 minuten mee. Doe dan het kerriepoeder, wat zout, peper en de bouillon erbij en laat alles nog even zachtjes doorkoken. Bind de saus met de aangemengde ma´zena en maak op smaak met een scheutje ketjap. Doe de spaghetti in een schaal en schenk de saus erover of geef deze er apart bij. Tip: Boerensoepgroenten zijn erg gemakkelijk in het gebruik, maar er is natuurlijk niets op tegen om een selectie te maken van verschillende verse groenten die u lekker vindt. Wel zo smakelijk, en hierdoor elke keer weer een andere belevenis!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti van de tuinderijen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven