Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met zalmsaus recept
Spaghetti met zalmsaus recept

Spaghetti met zalmsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Prei schoonmaken en in dunne ringen snijden. In braadpan olie verhitten en prei ca. 3 minuten fruiten. Tomato frito toevoegen en ca. 3 minuten zachtjes koken. Zalm laten uitlekken, graatjes verwijderen en in stukken verdelen. Zalm toevoegen en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met oregano, zout en peper. Spaghetti over vier borden verdelen. Saus erop scheppen. Kaas erover verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met zalmsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven