Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes recept
Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes recept

Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes. Snijd de worteltjes en bleekselderij in plakjes. Meng het gehakt met het ei, paneermeel en zout en pers de knoflook er boven uit. Vorm er kleine balletjes van. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de gehaktballetjes al roerend bruin. Neem ze uit de pan. Fruit de sjalotjes met wortelplakjes al roerend in het achter gebleven bakvet 5 minuten. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Voeg de bleekselderij toe aan het uimengsel en bak het 5 minuten mee. Voeg de gehaktballetjes met pastasaus toe en breng het geheel aan de kook. Laat de saus op laag vuur nog 5 minuten pruttelen. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erover. Bestrooi het gerecht met peterselie en kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven