Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met tomatengehaktsaus recept
Spaghetti met tomatengehaktsaus recept

Spaghetti met tomatengehaktsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ui, wortel en bleekselderij 5 minuten op laag vuur tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppende rul. Schep de knoflook, paprikapoeder en tijm erdoor en roer de pastasaus met de bouillon erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat de saus 27.5 minuten pruttelen tot het een vrij dikke mooie saus is. Roer regelmatig. Kook de spaghetti beetgaar volgens aanwijzing op de verpakking. Giet de spaghetti af, verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de tomatengehaktsaus erover. Garneer met parmezaanse kaas.

Serveersuggesties

Hoe langer je de saus laat pruttelen hoe lekkerder als hij wordt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met tomatengehaktsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven