Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met tomaten-gehaktsaus recept
Spaghetti met tomaten-gehaktsaus recept

Spaghetti met tomaten-gehaktsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui met knoflook al roerend 5 minuten op laag vuur. Voeg het gehakt toe en bak het al roerend rul. Voeg de bleekselderij en wijn toe en laat het in 5 minuten beetgaar worden. Kook intussen de spaghetti. Voeg de pastasaus toe aan het gehaktmengsel en warm het goed door. Giet de spaghetti af en verdeel het over 4 diepe borden. Schep de saus erover en bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met tomaten-gehaktsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven