Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met spinazie en spek recept
Spaghetti met spinazie en spek recept

Spaghetti met spinazie en spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het spek krokant in een droge koekenpan. Neem het spek uit de pan, giet het vet eruit op 2 eetlepels na. Pel en snipper de ui en knoflook. Fruit beide in het hete spekvet. Voeg de spinazie en de melk toe en laat het geheel met het deksel op de pan 17.5 minuten garen op laag vuur. Roer regelmatig door de pan. Kook de spaghetti ca. 8 minuten in water waaraan zout is toegevoegd. Schaaf wat Parmezaanse kaas af met de dunschiller. Breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Giet de spaghetti af en meng hem met de spinaziesaus. Breek het spek aan stukken en voeg het toe. Bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met spinazie en spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven