Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met spinazie a la creme recept
Spaghetti met spinazie a la creme recept

Spaghetti met spinazie a la creme


Ingrediënten


Bereidingswijze


De speklappen braden, daarna water erbij en zacht laten sudderen 45 minuten. Speklappen eruit halen en laten afkoelen. Spinazie a la creme laten ontdooien in pan op laag pitje. Water aan de kook voor de spaghetti en koken. In pan de ui in stukjes bakken, de speklappen ontdoen van de rand en in kleine stukjes toevoegen en opwarmen. Spaghetti op bord doen en een schep ui-spek erover doen. Daarop de spinazie a la creme, gepelde ei doormidden snijden en er op leggen. Met een paar stukjes Danish bleu kaas er omheen. Heerlijk.

Serveersuggesties

Smaakt ook lekker op macaroni. I.p.v. speklappen kan je ook gehakt gebruiken. En de kaas kan aangepast worden naar eigen smaak, b.v brie, cambembert of geraspte oude kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met spinazie a la creme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven