Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met romige zalmsaus en truffel recept
Spaghetti met romige zalmsaus en truffel recept

Spaghetti met romige zalmsaus en truffel


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Smelt de boter in een grote koekenpan, glaceer hierin de ui. Voeg de champignons toe en bak even op hoog vuur. Peper en zout toevoegen. Blus met de witte wijn. Laten inkoken tot bijna alle vocht verdwenen is. Kook de spaghetti al dente Voeg aan het ui/champignon mengsel de kook room toe. Licht in laten koken. Daarna de zalm blokjes, de tomaat blokjes en de cognac. Max. 2 min. zachtjes laten koken. Even af proeven. Ten slotte de fijn gesneden basilicum Serveer de spaghetti in een mooie grote schaal, schep de saus erover en garneer met schijfjes zwarte truffel. Of maak individuele borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met romige zalmsaus en truffel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven