Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met pastasaus en mozzarella recept
Spaghetti met pastasaus en mozzarella recept

Spaghetti met pastasaus en mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de soepgroenten 5 minuten. Voeg al roerend de pastasaus toe en breng de saus aan de kook. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar en giet het af. Voeg de spagheti met de helft van de mozzarella en 2 eetlepels peterselie toe aan de groenten. Warm het gercht nog even door. Verdeel de spaghetti over 6 diepe borden en bestrooi het met de rest van de peterselie. Verdeel de rest van de mozzarella over het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met pastasaus en mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaghetti met pastasaus en mozzarella heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Leuk hoor, je kan er veel van maken en ik heb het ook gedaan ook. Het smaakte overheerlijk. Dank je voor dit recept.
    Kim gaf dit recept op 21 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven