Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met minigehaktballen recept
Spaghetti met minigehaktballen recept

Spaghetti met minigehaktballen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Meng de cherrytomaatjes met een beetje olijfolie en verdeel deze over een ovenplaat. Plaats deze 25 minuten in een oven. Kook intussen de pasta aan de hand van de gebruikersaanwijzing op de verpakking. Spoel de pasta daarna goed koud. Draai van het rundergehakt balletjes en bak ze in een mengsel van olie en boter mooi bruin. Snijd de balletjes daarna in plakjes. Snipper het uitje en hak de knoflook fijn. Fruit het uitje in een beetje olie en voeg de fijngehakte knoflook toe. Blus af met de wijn en voeg de room en de kippenboulion toe. Kook daarna het vocht in tot sausdikte. Draai het vuur laag en roer de mosterd door de saus. Meng de mozzarella en basilicum met 4 eetlepels olijfolie en breng dit op smaak met zout en peper. Maak in het midden van het bord een mooi bergje van spaghetti. Verdeel er de cherrytomaatjes, mozzarella, saus, basilucum en gehaktballetjes op.

Serveersuggesties

Heerlijk met een wijn uit Australie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met minigehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven