Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met kalkoenfilet en tomatensaus recept
Spaghetti met kalkoenfilet en tomatensaus recept

Spaghetti met kalkoenfilet en tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bestrooi de kalkoenfilet met zout en peper. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de kaloenfilet in 11 minuten goudbruin en gaar. Verhit in een hapjespan de resterende olijfolie en fruit de ui. Voeg de tomatenblokjes toe en kook de tomatensaus 4-5 inuten zachtjes. Laat de helft van de kaas in de saus smelten. Giet de spaghetti af en schep door de saus. Snijd de kalkoenfilets in plakjes. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en leg er de kalkoenfilet op. Garneer met de rucola en de resterende kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met kalkoenfilet en tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven