Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met kabeljauwfilet en groene pesto recept
Spaghetti met kabeljauwfilet en groene pesto recept

Spaghetti met kabeljauwfilet en groene pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Plet de knoflook. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Pureer de veldsla met knoflook, pijnboompitten, citroensap, kaas en olijfolie tot een groene pesto. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en spoel het in een zeef af met koud water. Bak de kabeljauwfilet in een koekenpan aan beide kanten bruin. Laat de vis 5 minuten afkoelen en verdeel het in stukjes. Schep de spaghetti met de vis en groene pesto in een kom door elkaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met kabeljauwfilet en groene pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven