Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met haricots verts en groene olijven recept
Spaghetti met haricots verts en groene olijven recept

Spaghetti met haricots verts en groene olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar en giet het af. Snijd de haricots verts in stukjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de haricots verts 5 minuten. Voeg al roerend de olijven toe en bak het geheel 5 minuten. Voeg al roerend de pastasaus toe en warm de saus 10 minuten op laag vuur. Verdeel de spaghetti over 2 diepe borden en schep de saus erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met haricots verts en groene olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven