Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met gorgonzolasaus recept
Spaghetti met gorgonzolasaus recept

Spaghetti met gorgonzolasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gorgonzola in brokken snijden en aan de (ongeklopte) slagroom en melk toevoegen. Deze saus langzaam op een lage vlam onder voortdurend roeren verwarmen tot de kaas volledig gesmolten is. Cayenne¬peper naar smaak toevoegen. Spaghetti en broccoli beide afzonderlijk in licht gezouten water beetgaar koken (9 minuten). Voeg eventueel wat olijfolie aan het kookwater voor de spaghetti toe.
Laat de spaghetti even uitlekken in een vergiet en schud ze om met wat gesmolten boter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaghetti met gorgonzolasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven